Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Tuesday, October 13, 2015

COD Set Hamil Shaklee dan Set Kesuburan Shaklee di Pasir Gudang,Johor

Beginilah rutin harian kami. Cod supplement pada waktu malam. Petang customer order, malam kami cod vitamin hingga di depan pintu rumah mereka. Besttt kan?

Ini kisah malam semalam, COD Set Hamil Shaklee di Tanjung Puteri Resort, Pasir Gudang kepada Puan Wawa. Beliau telah mengamalkan Shaklee sejak dari anak sulung lagi dan sekarang sedang hamil 4 bulan. Beliau mengambil ESP, Vitalea dan juga Sustained Released Vitamin C. ESP Shaklee - SUMBER PROTEIN TERBAIK untuk ibu hamil, membekalkan tenaga berpanjangan kepada Si Ibu dan juga membantu dalam tumbesaran bayi. Vitalea - melengkapkan nutrisi inu hamil dan juga membantu ibu hamil untuk mengekalkan paras HB. InshaaAllah ibu hamil tidak akan mengalami masalah ANEMIA dengan pengambilan Vitalea ini. sustained Released Vitamin C sebagai "perisai" kepada ibuhamil daripada jangkitan kuman dan penyakit. 

Kemudian kami COD Set Persediaan untuk Hamil di Jalan Pulasan, Kota Masai kepada Puan Fidah. Beliau merancang untuk hamil dalam masa terdekat dan Fai cadangkan beliau mengambil Vitalea dan juga B Complex. Vitalea sebagai PELENGKAP NUTRISI dalam badan, melengkapi mana-mana lohonh dalam badan yang kosong akibat kekurangan nutrisi. B Complex Shaklee pula SATU-SATUNYA B Complex yang LENGKAP dengan BIOTIN dan ASID FOLIK. Ibu yang merancang untuk hamil memerlukan 400mcg Asid Folik setiap hari.


Anda tinggal di kawasan Pasir Gudang dan ingin mencuba Shaklee? Feel free to contact Fai ya... 
InshaaAllah konsultasi TERBAIK akan diberikan...Fai Nardir
I'm more than willing to help

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015