COD Set Hamil Shaklee dan Set Kesuburan Shaklee di Pasir Gudang,Johor

Beginilah rutin harian kami. Cod supplement pada waktu malam. Petang customer order, malam kami cod vitamin hingga di depan pintu rumah mereka. Besttt kan?

Ini kisah malam semalam, COD Set Hamil Shaklee di Tanjung Puteri Resort, Pasir Gudang kepada Puan Wawa. Beliau telah mengamalkan Shaklee sejak dari anak sulung lagi dan sekarang sedang hamil 4 bulan. Beliau mengambil ESP, Vitalea dan juga Sustained Released Vitamin C. ESP Shaklee - SUMBER PROTEIN TERBAIK untuk ibu hamil, membekalkan tenaga berpanjangan kepada Si Ibu dan juga membantu dalam tumbesaran bayi. Vitalea - melengkapkan nutrisi inu hamil dan juga membantu ibu hamil untuk mengekalkan paras HB. InshaaAllah ibu hamil tidak akan mengalami masalah ANEMIA dengan pengambilan Vitalea ini. sustained Released Vitamin C sebagai "perisai" kepada ibuhamil daripada jangkitan kuman dan penyakit. 

Kemudian kami COD Set Persediaan untuk Hamil di Jalan Pulasan, Kota Masai kepada Puan Fidah. Beliau merancang untuk hamil dalam masa terdekat dan Fai cadangkan beliau mengambil Vitalea dan juga B Complex. Vitalea sebagai PELENGKAP NUTRISI dalam badan, melengkapi mana-mana lohonh dalam badan yang kosong akibat kekurangan nutrisi. B Complex Shaklee pula SATU-SATUNYA B Complex yang LENGKAP dengan BIOTIN dan ASID FOLIK. Ibu yang merancang untuk hamil memerlukan 400mcg Asid Folik setiap hari.


Anda tinggal di kawasan Pasir Gudang dan ingin mencuba Shaklee? Feel free to contact Fai ya... 
InshaaAllah konsultasi TERBAIK akan diberikan...Fai Nardir
I'm more than willing to help

You Might Also Like

0 comments