Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Thursday, October 8, 2015

Betul ke Omega Guard Shaklee ni minyak ikan yang terbaik di pasaran ??? Jom baca 7 Kelebihan Omega 3 dalam Omega Guard Shaklee 


Betul ke Omega Guard Shaklee ni minyak ikan yang terbaik di pasaran..??? Apa kelebihan Omega Guard Shaklee ni berbanding minyak ikan lain ??? Baca ini dulu, anda pasti akan TERUJA dengan kelebihan Omega 3 di dalm Omega Guard Shaklee...7 Kelebihan Omega 3 dalam Omega Guard Shaklee 


1. Minyak Omega 3 dalam Omega Guard Shaklee DIEKSTRAK DARI IKAN LAUT DALAM dan berair sejuk (sardin, mackerel, herring dan anchovies) 

2. BUKAN DARI MINYAK HATI IKAN yang mengandungi toksik. 

3. Omega 3 dalam Omega Guard Shaklee MENGANDUNGI 3 KALI LEBIH TUMPAT dari ketumpatan minyak hati ikan. 

4. Sangat berbeza daripada produk omega 3 di pasaran kerana Omega Guard Shaklee SATU-SATUNYA MINYAK IKAN OMEGA 3 PALING TULEN, lengkap dengan 7 jenis asid lemak omega 3 semulajadi termasuk EPA, DHA dan ALA. 

5. 1 kapsul Omega Guard Shaklee membekalkan 905mg asid lemak omega 3, EPA dan DHA. 

6. Omega Guard Shaklee dihasilkan daripada kaedah ULTRATULEN BERGRED FARMASEUTIKAL BERTEKNOLOGI TINGGI.

7. Kaedah utlratulen adalah PROSES PENYULINGAN PROPRIETARI 3 MOLEKUL untuk mengektrak omega 3 yang tulen dan MENYINGKIRKAN BAHAN BERBAHAYA seperti plumbum, merkuri, arsenik, kadmium, dioksin, dan PCB. Hati-hati memilih minyak ikan omega 3 di luar sana kerana kemungkinan tahap merkuri tinggi dan kualiti serta keberkesanannya belum tentu terjamin. Fai Nardir
I'm more than willing to help

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015