Siapa yang sesuai untuk mengambil Set Hamil Shaklee?

12:01 AM 0 Comments A+ a-

Fai yakin setiap ibu yang sedang hamil, pastinya inginkan yang TERBAIK untuk diri.. Terutama untuk bayi di dalm kandungan. Agak-agaknya Set Hamil Shaklee ini lebih sesuai untuk siapa ya? Jom kita tengok.


SET HAMIL SHAKLEE

✅ Anda sering rasa lemah dan lesu semasa hamil?
✅ Anda mengalami alahan yang teruk sehingga tidak dapat menjalani aktiviti harian seperti biasa?
✅ Anda sering mengalami simpul biawak dan sembelit ketika hamil?
✅ Hampir setiap malam anda tidak boleh tidur lena?
✅ Anda berumur dan sedang hamil?

------------------------------------------------------------
Apa Yang BEST Set Hamil Shaklee ini?
------------------------------------------------------------

❤️ Anda kekal bertenaga walaupun sedang hamil.
❤️ Mengurangkan alahan dan morning sickness.
❤️ Tiada masalah simpul biawak dan sembelit ketika hamil.
❤️ Membantu anda untuk tidur lebih lena.
❤️ Boleh diamalkan selepas bersalin untuk milk booster.
❤️ Tahan lama sehingga 4-6 bulan.
❤️ Untuk kesihatan OPTIMUM anda dan bayi.





ISTIMEWA SEPTEMBER:
Satu Set Hamil Shaklee ini cuma RM582 sahaja.
PERCUMA 1 botol Vitalea (multivitamin).
Penjimatan sehingga RM100.

(Untuk harga lebih jimattt, daftar keahlian Shaklee dan mendapat lebih banyak faedah-faedah lain)






Apa kata mereka yang dah mencuba Set Hamil Shaklee?








"part tenaga tu memang betul. Sebab bila halimah balik kerja lemau badan dan rasa malas2, ambil segelas esp dan Vitalea, lepas tu rasa semua benda nak buat.. Tindak balasnya cepatttt sangat"



Pengalaman Fai sendiri:

"Fai pun dah rasai pengalaman hamil dengan Set Hamil Shaklee ni.. pengalaman mengandung anak PERTAMA yang bestttt sangat.. Langsung takde rasa Letih lesu, tak mabuk, takde simpul biawak, tak sembelit... Memang tak sama dgn kwn2 lain yg pregnant sekali time tu..."




Kami dah pun merasai betapa seronoknya hamil dengan Set Hamil Shaklee ini. Anda bila lagi?







Fai Nardir
I'm more than willing to help

Work at Home Mom. Fulltime Shaklee Independent Distributor Founder Project Shaklee Team (PST)