Set Kesuburan Shaklee bantu hamil dalam masa 3 bulan...

Ramai juga yang bertanya tentang Set Kesuburan Shaklee ini. Whatsapp yang biasa Fai terima, "Salam puan,  ada tak vitamin yang boleh membantu untuk hamil??" Bagi Fai, tak salah kita berusaha. Fai juga pernah mengalami perkara yang sama, selepas dua tahun berumahtangga barulah kami dikurniakan cahaya mata. Biasanya untuk masaLah kesuburan ini, Set yang paling BASIC yang Fai akan suggest adalah GLA COMPLEX dan ESP. Fai juga akan suggest beberapa vitamin lain, khas untuk suami dan vitamin yang khas untuk isteri. Tengok kepada budget pasangan tersebut. Tetapi untuk permulaan, cukup sekadar mencuba Gla Complex dan ESP dahulu 😊

Bagaimana GLA Complex dan ESP membantu untuk cepat hamil? 
GLA membantu seorang wanita menghasilkan lendir serviks yang berkualiti untuk kesuburan iaitu lendir yang berwarna putih telur. Cecair yg subur akan kelihatan jernih, licin dan anjal. Perasan tak sebulan sekali seorang wanita akan mengeluarkan cecair yang sebegitu, yakni sewaktu subur. Namun, tak semua orang mendapati cecair yang dihasilkannya sebegitu ‘subur’. Di sinilah fungsi GLA untuk membantu dalam penghasilan cecair yang melambangkan kesuburan ini, yang membantu sperma untuk berenang ke uterus, terus ke tiub falopio untuk bersenyawa dengan sel ovum. Bukan itu saja, cecair ini juga membantu sperma untuk terus hidup dalam tiub fallopio sehingga 5 hari. Jadi, kalau tak ‘kena’ hari subur pun masih ada can sebab sperma masih ada di situ sampai hari ke-5... InshaaAllah..
entri penuh di  SINI 

BAGAIMANA ESP dikatakan membantu anda dalam meningkatkan kesuburan dan juga penting dalam persediaan rahim menerima janin??
Protein ialah MAKANAN ASAS SEL. Sel yang sihat akan MEMUDAHKAN proses yang berkaitan PERSENYAWAAN dan PROSES PEMBENTUKAN JANIN. Protein yang tidak mencukupi dalam badan pula akan mengganggu kualiti sel pembiakan lelaki dan wanita. Bagi individu yang mempunya masalah sel telur ovum yang tidak matang, sedikit, kecil dan tidak sihat, disarankan mengambil ESP sebagai sumber protein. Pengambilan protein juga PENTING untuk menguatkan rahim sebagai persediaan untuk "menerima" kehadiran janin. Ramai yang tersalah sangka yang ESP ni hanya untuk isteri, tapi sebenarnya suami pun boleh ambil. 

Dengan pengambilan konsisten, inshaaAllah GLA COMPLEX dan ESP dapat membantu untuk hamil...


Testimoni pengguna yang mengamalkan Set Kesuburan Shaklee, dengan izinNya beliau hamil selepas 3 bulan mengamalkan set kesuburan tersebut. Syukur alhamdulillah...


Berita baik untuk anda... Dapatkan Set ini dengan Harga Istimewa sepanjang September'15...FAI NARDIR
I'm more than willing to help
Email: nnurfairuz@gmail.com

You Might Also Like

0 comments