Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Tuesday, September 22, 2015

Korang tau tak?? ESP murahhh giler bulan ni...

Korang Tau Tak? ESP murah giler bulan ni (>___<)

ESP satu tin : RM159
Sekarang, Beli DUA TIN Cuma RM302 sahaja!!
JIMAT RM16!


Grab NOW 
Grab NOW
Grab NOW
Grab NOW
Grab NOW
Fai 019-7428120 
Fai 019-7428120 
Fai 019-7428120 


Kenapa korang perlu dapatkan ESP ni..??


Ramai yang dah TRANSFORM diri mereka dengan ESP ni.. yang kulit berjerawat dah semakin cantik, bersih... yang dulu kulit kusam dah semakin BERSERI-SERI.. MENGANJALKAN payudara.. STRETCH MARK pudar...banyakkkkk lagi lah. 

Takkan korang nak tengok diorang ni jer transform cantik.. korang tak nak ke jadi cantik macam mereka..??Fai Nardir 
I'm more than willing to help 
Contact No: 019-7428120 
Email: nnurfairuz@gmail.com

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015