Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Tuesday, September 1, 2015

Kenapa Ramai Wanita Memilih ESP?? Besttt sangat ke ESP tu...??

ESP sentiasa menjadi PILIHAN UTAMA bagi setiap wanita.. Termasuklah Dengan diri Fai, memang tak boleh skip ESP walau sehari. Rasa tak keruan hidup kalau tak minum ESP. Hihi... Hmm, agak-agak Kenapa ramaiiii wanita memilih ESP..?? Apa yang ISTIMEWA sangat dengan ESP ni..??


Untuk DIET - ESP mengawal selera makan

Untuk BERPUASA - ESP memberi rasa kenyang lebih lama, membekalkan tenaga sepanjang hari

Untuk PERCEPATKAN PENGHASILAN SUSU IBU - ESP membantu mempercepatkan penghasilan susu dan memekatkan susu ibu

Untuk ibu HAMIL - ESP menguatkan rahim untuk pembentukan otot baby, dan membekalkan tenaga untuk si ibu

Untuk yang nak PREGNANT - ESP membantu dalam kesuburan

Untuk ibu BERPANTANG – ESP membantu cepat baik pulih luka jahitan dan beri tenaga segera kepada ibu yang sedang berpantang

Untuk PENGIDAP GASTRIK – ESP membantu mengurangkan masalah pedih ulu hati

Untuk KESIHATAN OPTIMUM - ESP menyihatkan tubuh keseluruhannya kerana ESP merupakan sebuah blok binaan utama bagi membina kesihatan jangka panjang.

Untuk PELAJAR, pekerja atau individu dewasa: As energy booster (kalau minum pagi2 tu.terasa energetic dan tak rasa lapar sangat.. so bonuslah for weight management)

Untuk KECANTIKAN – ESP untuk Keanjalan kulit.. untuk kulit gebuuu... halusss... Untuk awet muda... protein penting kepada mereka yang ingin kulit yang cantik dan ton warna yang sekata.

Mereka membuat pilihan yang bijak dengan memilih ESP.. Anda bila lagi..???FAI NARDIR
I'm more than willing to help
Email: nnurfairuz@gmail.com

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015