Dari manakah sumber setiap vitamin yang terkandung di dalam Set Hamil Shaklee. Pastikan ianya Semulajadi dan Selamat untuk anda dan bayi.

SET HAMIL shaklee adalah set hamil paling lengkap. Set Hamil Shaklee ini membekalkan nutrisi yang lengkap kepada si ibu dan bayi sepanjang tempoh kehamilan. Sebelum mengambil sebarang supplement/vitamin, kita mesti tahu dari manakah sumber setiap vitamin yang terkandung di dalamnya. Kita mesti pastikan ianya ASLI, SEMULAJADI dan SELAMAT. Dengan Shaklee, setiap produknya KUALITI TERJAMIN, SELAMAT, dan BERKESAN. Dan yang paling penting, Shaklee menggunakan 100% BAHAN SEMULAJADI dalam setiap produknya.
Shaklee merupakan SATU-SATUnya syarikat MLM yang menjalankan ujian kualiti terhadap kesemua produknya.


Dr Forest sangat percaya SUMBER dari alam semulajadi mampu mengubati manusia. Maka terciptalah Vitalized Minerals, SUPPLEMEN PERTAMA DI DUNIA yang kini sudah pun berusia 100 tahun. 

Jom kita tengok dari manakah sumber setiap vitamin yang terkandung di dalam Set Hamil Shaklee ini:Soy Protein Isolate (ESP)
====================
Sumber: protein TERBAIK. Protein soya yang ASLI dan NON-GMO  Dihasilkan dibawah kawalan IPP (Identity Preservation Program) - penghasilan kacang soya ini DIPANTAU KETAT pada setiap peringkat dari penanaman sehinggalah sampai kepada pengguna. DIPROSES DENGAN AIR (bukan dengan bahan kimia) bagi MENGEKALKAN SUMBER SEMULAJADI ISOFLAVONES.
Sustained Released Vita-C
====================
Sumber: Dihasilkan daripada EKSTRAK JAGUNG ("sumber utama vitamin c")


Vita-Lea Iron Formula (Multivitamin)
===========================
Sumber: Dirumus khas dengan 28 vitamin-vitamin penting & mineral perlu untuk kesihatan optimum & tenaga.


B-Complex
=========
Sumber: Mengandungi kesemua 8 vitamin-B1,B2,B3,B5,B6,B12, 50%-biotin & 50%-asid Folik seperti disarankan oleh RDA (Kesemua perlu diambil pada masa yang sama).


OsteMatrix (Kalsium dan Magnesium)
============================
Sumber: 1,000 mg (100% DV) unsur kalsium daripada sumber-sumber yang mempunyai tahap kepekatan yang tinggi dan mudah diserap dari alam semula jadi.


Omega Guard (EPA dan DHA)
=======================
Sumber: minyak ikan terbaik di dunia. Ini adalah kerana Omega Guard Shaklee di ekstrak dari ikan laut sejuk (sardin, mackerel, herring, anchovies) di perairan negara Jepun.Harga ISTIMEWA Set Hamil Shaklee ini hanya sah sepanjang September 2015Fai Nardir
I'm more than willing to help
Email: nnurfairuz@gmail.com

You Might Also Like

0 comments