Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Monday, September 7, 2015

Anda sedang hamil tetapi sering berasa cepat letih? Anda memang perlukan ESP Shaklee.

Anda sedang hamil tetapi sering berasa cepat letih? Anda memang perlukan ESP Shaklee. Kerana ESP boleh membantu anda untuk kekal bertenaga sepanjang hari.


Bagaimana ESP membantu ibu hamil kekal bertenaga sepanjang hari?

ESP adalah minuman berprotein yang RENDAH INDEKS GLISEMIK (GI). Makanan yang rendah GI MELAMBATKAN PENYERAPAN GLUKOSA DI USUS KECIL. Ini membuatkan kita berasa kenyang untuk masa lebih lama walaupun pengambilan saiz makanan yang kecil.  ESP juga mengandungi THIAMIN yang berfungsi untuk membekal dan meningkatkan TENAGA.  Sebab itulah, ramai ibu hamil sukakan ESP kerana ia membekalkan tenaga berpanjangan. Pengakuan ibu hamil yang terasa kelainan sejak mengambil ESP:
"Badan masih cergas sepanjang mengandung"

"yang best badan bertenaga setiap hari, kurang mengantuk"
Mereka dah pun cuba ESP ketika hamil. And bila lagi?

Fai Nardir
I'm more than willing to help


No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015