Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Sunday, September 6, 2015

Anda baru disahkan hamil? 3 sebab kenapa anda perlu dapatkan ESP dengan segera..

Lazimnya, KECACATAN yang melibatkan organ tubuh bayi berlaku ketika TRIMESTER PERTAMA KEHAMILAN. Inilah sebabnya penjagaan diri dan kandungan amat penting terutamanya pada peringkat permulaan kehamilan. Ketahui 3 sebab kenapa ESP AMAT PENTING untuk Ibu yang sedang Hamil pada Trimester Pertama: 


#1. Untuk Mengelakkan Keguguran

ISOFLAVONE dalam ESP boleh menghasilkan hormon phytoestrogen. Hormon ni PENTING untuk elakkan keguguraan kepada ibu hamil pada trimester pertama..
#2. Mengelakkan janin menjadi cacat. 

ESP lengkap dengan 9 ASID AMINO yang tidak dapat dihasilkan oleh badan. Oleh itu, ESP membantu membekalkan asid amino yang bertindak membentuk otot dan organ bayi.

#3. Mengurangkan gejala morning sickness

ESP mengandungi VITAMIN B6 yang bertindak membantu mengurangkan gejala morning sickness

Berikan hanya yang terbaik untuk Si Manja anda sejak dari awal kandungan lagiFai Nardir 
I'm more than willing to help
Hp: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015