Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Friday, August 7, 2015

Set Ekslusif Breastfeeding Shaklee

SET EKSLUSIF BREASTFEEDING ini khas untuk para ibu yang tercari-cari suplemen yg boleh membantu mereka menjayakn penyusuan. TETAPI diingatkan juga anda perlu PATUHI KONSEP ASAS PENYUSUAN INI. Sekiranya anda mengambil supplement apa sekalipun, tetapi tidak mematuhi konsep asas penyusuan, jangan mimpilah untuk dapat hasil melimpah ruah. Maaf  ye Fai memang emo sikit bab ini, bab ibu-ibu yang tak patuhi konsep asas penyusuan ni. Kerana ia adalah KUNCI UTAMA yang anda perlu patuhi untuk menjayakan penyusuan sehinggan 2 tahun. ...


Ok, jom kita tengok Set Ekslusif Breastfeeding ini sesuai untuk siapa?

#1. Ibu yang ada masalah susu merudum
#2. Ibu yang ingin menyimpan stok
#3. Ibu yang tiada masa untuk memenuhi keperluan nutrisi harian
#4. Ibu yang selalu stress, keletihan dan wajah kusam dan lesu.Set Ekslusif Breastfeeding ini boleh juga diamalkan dari hamil. Fai memang amalkan set ini dari hamil (cuma tak makan alfalfa ketika hamil), BERPANTANG, menyusu dan sehingga sekarang. Alhamdulillah Adam dapat fully BF 2 tahun, Syukur... Kesihatan Fai dan Adam amat memuaskan, berada dalam keadaan optimum. Antibodi Adam SANGAT KUAT, kalau demam atau selsema, sekejap je baik. Kulit Adam pun cantikkkk, halusss bersihhh je. Yang bestttnya, bukan Adam je dapat benefit tu, Fai pun dapat juga... Paham-paham je lah housewife ni kerja tak pernah habis dari pagi sampai malam. Alhamdulillah Fai dapat uruskan semuanya dengan baik, sentiasa ENERGETIC, mood pun ok je walaupun kadang-kadang Adam buat perangai. Hihihi... 


Fai Nardir
I'm more than willing to help
Contact No: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015