Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Monday, August 17, 2015

Semoga Ruh mu Tenang di Sana.. Al Fatihah untuk arwah mama, Rahmah binti Anuar

Allah lebih menyayangi beliau. Arwah ibu mertua Fai telah dijemput ilahi pada 13 Ogos lepas, jam 1.45am.. Semua hanya tinggal kenangan. Selama hampir 5 tahun tinggal serumah dengan beliau, terrrlalu banyak kenangan yang tak dapat dilupakan. Setiap sudut inci di dalam rumah ini akan membuatkan Fai teringatkan arwah. Cuma Al-Fatihah menjadi peneman setia setiap kali Fai teringatkan arwah. 

"Mama... berehatlah di sana, semoga ruh mama, Rahmah binti Anuar aman dan damai d Syurga..."
Gambar kenangan terakhir bersama arwah pada 1 Syawal yang lepas... 
Mati itu pasti... Yang hidup, pasti akan mati. Kami redha dengan ketentuanNya... 


FAI NARDIR
Email: nnurfairuz@gmail.com
I'm more than willing to help


“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015