Recharged Time..!!!

9:51 AM 0 Comments A+ a-

Semalam Fai terima kunjungan dari anak Shaklee, Hana Syed. Dah banyak kali terpaksa postpone tarikh nak berdating, akhirnya dapat juga set date dengan beliau. Hihi.. Fai palinggg suka berdating dengan anak-anak buah, sebab macam-macam benda yang boleh dikongsikan. Boleh bertukar-tukar idea. Study tentang REWARD BONANZA Shaklee untuk bulan Ogos ni. Memang bestttt lah... Kalau Fai tak berdating dengan beliau semalam, banyakkk kisah bestttt yang Fai tak tahu. Sejam rasa sekejappp sangat. Hihi..







Rumah Fai sentiasa terbuka luasss untuk anak cucu yang nak RECHARGED. Tak terhad untuk Hari Raya je, ANYTIME koranggg boleh datang. Ada rezeki dapat la makan sedap-sedap. Hihihi...






FAI NARDIR
YOUR TRUSTED SID 
I'm more than willing to help

Work at Home Mom. Fulltime Shaklee Independent Distributor Founder Project Shaklee Team (PST)