Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Wednesday, August 26, 2015

Jangan baca sekiranya anda takut "terjebak" untuk membeli Set NutriWhite Shaklee.

Set NutriWhite Shaklee dihasilkan selepas  3 tahun para Saintis Jepun dan Amerika Syarikat Shaklee bekerjasama mengkaji. Hasil kajian bersama ini, para saintis telah memilih 16 bahan semulajadi terbaik untuk menjadi bahan utama di dalam set NutriWhite Shaklee ini. Antara kesan Nutriwhite Shaklee yang akan diperolehi pengguna ialah: 
  1. Membantu mengawal keradangan kulit
  2. Pengurangan tompokan pada kulit
  3. Memberi kelegaan pada kulit
  4. Kulit semakin cerah dan menyelesaikan masalah pigmentasi
  5. Melembapkan kulit dan memelihara kulit dari rosak
  6. Menegangkan dan menyegarkan kulit wajah
  7. Membuang toksin tidak hairanlah 

Majoriti pengguna Set NutriWhite Shaklee amat berpuas hati dengan kesan yang mereka perolehi ke atas perubahan kulit muka mereka. Jom kita baca apa kata mereka...Kulit muka tidak mudah "sun burn" 

hasil penggunaan Softener NutriWhite, kulit di bawah mata dan hidung dh tak kasar, pori mengecil. Sel kulit mati sekitar hidung dah semakin licin. Kesan boleh diperolehi seawal 4-5 hari...
Black head dan white head hilang dengan penggunaan make up remover dan cleanser NutriWhite
perbualan Fai dengan anak buah semalam.. Beliau baru PERTAMA KALI mencuba Ultimate Protection NutriWhite ni.. Katanya MUKA SIKIT PUN TAK BERMINYAK... Walaweh.... Wajibbb cuba ni...
Fai ni jenis muka mudah berminyak, sebab tu Fai memang tak suka pakai apa2 cream kat muka sebab nanti akan makin nampak muka berminyak. Tapi bila si Halimah ni cakap macam tu, memang tangan ni gatal la nak mencuba. Hihihi.. Mungkin inilah penyelesaiannya. Selama ni Fai pakai lah ape jenis cream pun, muka Fai akan tetap nampak berminyak walaupun cream tu memang khas untuk kulit muka berminyak.. Nanti Fai dah guna Ultimate Protection NutriWhite ni Fai bagi review Fai pula ye... Hihi...FAI NARDIR
I'm more than willing to help
Email: nnurfairuz@gmail.comNo comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015