Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Friday, August 21, 2015

Jadual Khatam Al-Quran yang WAJIB anda tahu...

Andaiakn kita memperuntukkan masa untuk membaca dua halaman sahaja setiap hari, maka dalam masa setahun (10 bulan) kita akan khatam Al-Quran.. Bermakna SETIAP TAHUN kita boleh khatam Al-Quran... Jadual khatam Al-Quran ini Fai ambil daripada majalah Solusi... Boring2 tunggu kereta tengah servis, belek la majalah ni. Bestttt sangat. Banyakkkk info yang kita boleh ambil daripada majalah solusi ini.

Hidup hendaklah sentiasa ingat mengingati. Bukan untuk menunjuk yang Fai ni rajin mengaji, tidak sama sekali. Jadual ini juga sebagai rujukan Fai sendiri. Setiap hari jom kita cuba memperbaiki diri dengan menambah bilangan halaman membaca Al-Quran supaya kita bukan sahaja dapat khatam Al-Quran setiap hati, tetapi boleh khatam Al-Quran setiap bulan. InshaaAllah.....
 


Fai Nardir
I'm more than willing to help
Contact No: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015