Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Monday, August 10, 2015

Cara Melakukan Solat Sunat Hajat

Seperti yang kita lazim, terdapat banyakkkk cara untuk melakukan solat sunat hajat ini. Solat Sunat Hajat yang Fai share ini adalah perkongsian dari ayahanda Fai sendiri. Ringkas sahaja caranya, terdapat DUA kaedah untuk melakukan Solat Sunat Hajat ini...

PERTAMA: Solat Sunat Hajat untuk perlindungan diri daripada kejahatan manusia, binatang dan makhkuk lain..

KEDUA: Solat Sunat Hajat KHUSUS untuk MEMBURU IMPIAN..

Fai sangat terrrrsentuh dengan ayat ini... "Semakin kita kerap bersolat hajat, semakin Allah suka..." Allahu Akbar... 
FAI NARDIR
Shaklee Pasir Gudang, Johor
I'm more than willing to help

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015