Benarkah Set Hamil Shaklee boleh mengurangkan rasa mabuk sewaktu kehamilan..??

1:28 AM 0 Comments A+ a-

Set Hamil Shaklee ataupun Set Kehamilan Shaklee atau Set Pregnant Shaklee antara set yang paling larissss... Majoriti ibu hamil yang dah pun mencuba set ini, pasti akan berasa teruja dengan perbezaannya. Jika dulu masa hamil anak sulung, si ibu sering letih dan lesu, tetapi hamil anak kedua dengan Set Hamil Shaklee ini, Alhamdulillah memang takan rasa lain, akan rasa lebih BERTENAGA dan ENERGETIC. Pengalaman Fai sendiri pula, Fai TIDAK MENGALAMI ALAHAN YANG TERUK sepanjang kehamilan. Risau juga bila orang cakap akan rasa mabuk dan muntah-muntah. Alhamdulillah.... Syukur... Fai langsung tak muntah. Cuma ada rasa sedikit loya je masa trimester pertama. Pengalaman PERTAMA pregnant dengan Shaklee memang sangattt bestttt. Dah la rasa teruja nak terima cahaya mata pertama, tambahan pula sepanjang pregnant Fai tiada alahan dan rasa cergas sepanjang masa. Really enjoy the moment..... Bacaan HB pun cantik sepanjang kehamilan. Kalau korang nak tahu, 3 hari sebelum bersalin Fai masih cod vitamin tau. Hihihi...


Di bawah ini Fai kongsikan testimoni ibu hamil yang berasa kurang mabuk setelah beliau mencuba Set Hamil Shaklee.. 








Fai dah rasa besttttnya pregnant dengan Shaklee. Pengalaman yang sangat indahhhhh. Pregnant kali kedua sudah pasti Fai akan setia dengan Shaklee... Hihihi... Kerana Fai percaya... apabila badan kita sudah dilengkapi dengan NUTRISI yang cukup, lengkap, bermakna badan kita sudah "bersedia" untuk menerima perubahan ketika kehamilan. Dan sebab itulah si ibu yang dah pun ambil Shaklee seawal daripada waktu mereka merancang untuk hamil lagi, mereka TIDAK AKAN MABUK teruk pada awal kehamilan. Mereka tidak akan mengalami morning sickness yang teruk.. Kerana badan mereka sudah dilengkapi dengan nutirisi asas yang lengkap. Majoriti customer Fai, dan "anak-anak" Shaklee Fai yang dah pun mulakan pengambilan vitamin Shaklee dari awal, dari sebelum mereka disahkan hamil lagi, majoriti daripada mereka tidak mengalami morning sickness dan mabuk teruk pada awal kehamilan... 






Fai Nardir
I'm more than willing to help
Email: nnurfairuz@gmail.com

Work at Home Mom. Fulltime Shaklee Independent Distributor Founder Project Shaklee Team (PST)