Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Friday, August 21, 2015

5 Sebab Kenapa Anda Perlu Beli SET HAMIL SHAKLEE

Set Hamil Shaklee antara salah satu set yang mendapat permintaan tinggi di kalangan customer Fai. Alhamdulillah majoriti ibu-ibu hamil yang ambil set ini amat berpuas hati dengan kesannya... Syukur dapat membantu lebih ramai ibu-ibu di luar sana lebih sihat dan cergas dengan Shaklee ketika hamil..


Kelebihan Set Hamil Shaklee:
  1. Set LENGKAP sepanjang tempoh kehamilan
  2. Majoriti customer berikan FEEDBACK yang sangat POSITIF dengan Set Hamil Shaklee  – rasa lebih energetic, tiada rasa sakit2 pinggang, tiada masalah kaki krem, tiada masalah sembelit, bacaan HB cantik
  3. Boleh diteruskan sewaktu pantang – Cuma perlu tambah dengan suplemen zinc complex  dan alfalfa.
  4. Set yang berbaloi – sangat sesuai untuk anda yang merancang nak FULLY BREASTFEED BABY
  5. Boleh dikongsi bersama dgn suami anda
Jika anda hamil, anda memang perlukan Set hamil Shaklee ini... Set Hamil Terbaik yang LENGKAP dengan nutrien yang diperlukan oleh ibu dan bayi. 

Anda wajibbb baca entri-entri di bawah ini:

Benarkah Set Hamil Shaklee boleh mengurangkan rasa mabuk sewaktu kehamilan..??

Fai dah rasa "MAGIC"nya pregnant dengan Shaklee... Anda bila lagi??
Fai Nardir 
I'm more than willing to help
Contact No: 019-7428120 

Email: nnurfairuz@gmail.com

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015