Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Wednesday, July 22, 2015

Shaklee Malaysia NEW PRESIDENT, Mr Hemant Singh

Alhamdulillah, tadi jam 9.00 - 10.00 malam Fai berpeluang menghadirkan diri dalam perjumpaan dengan PRESIDENT BARU Shaklee Malaysia, Mr Hemant Singh. Meeting tadi lebih kepada sesi suai kenal dan beberapa sesi soal jawab dengan beliau. Suka dengan VISI yang dipegang beliau, iaitu HELP YOU TO ACHIEVE YOUR DREAMS.

Tak sempat nak bergambar bersama ramai-ramai sebelum balik tadi. Fai terpaksa keluar awal sebab Adam dah mula "mengaruk" nak tidur... Fai Nardir
KEY COORDINATOR JULY'15 (8 points)
I'm more than willing to help
Contact No: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015