Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Thursday, July 2, 2015

PROMOSI JULAI 2015: Vivix "Si Tonik Ajaib", B Complex "Si Anti Stress" dan juga Vitalea for Children

Promosi Julai 2015: Vivix "Si Tonik Ajaib", B Complex "Si Anti Stress" dan juga Vitalea for Children. Vivix dengan B Complex ini KHAS untuk anda yang nak CANTIK JELITA menjelang Syawal. Jangan tak tahu, kesan pengambilan Vivix dan juga B Complex ini boleh dirasai seawal 7 hari tau..!!! Testimoni Vivix: Nampak jauh lebih muda dan BERSERI dari dulu

B Complex Shaklee, yang TERBAIK di pasaran

Vitalea for Children, Multivitamin TERBAIK di pasaran

Fai Nardir
KEY COORDINATOR JULY'15 (8 points)
I'm more than willing to help
Contact No: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015