Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Wednesday, July 22, 2015

Mereka di LUAR NEGARA pun mengiktiraf keberkesanan VIVIX


Mereka di luar negara MENGIKTIRAF keberkesanan VIVIX ini, mengapa tidak kita..??


"jangan berjalan, tetapi BERLARI lah untuk dapatkan produk ini (VIVIX) dan ambillah ia dengan segera.."
 
Seorang doktor memberitahu pesakitnya di mana pesakitnya tidak mahu menjalani kemoterapi dan memilih rawatan ALTERNATIF SEMULAJADI...

 

Vivix™ adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Mengandungi CAMPURAN UNIK BOTANI Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang KAYA dengan POLIFENOL menjadikan Vivix begitu UNIK. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.Mereka di luar negara MENGIKTIRAF keberkesanan VIVIX ini, mengapa tidak kita..?? 

Fai Nardir 
KEY COORDINATOR JULY'15 (8 points) 
I'm more than willing to help 
Contact No: 019-7428120 
Email: nnurfairuz@gmail.com

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015