Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Monday, July 27, 2015

Lagi TESTIMONI SET CANTIK SHAKLEE: Sebelum tu muka dia teruk sangat, berjerawat banyak dan gelapppp.. Selepas ambil shaklee, jerawat dah segan nak tumbuh, muka sangat bersih dan cerahhh...

Meh nak belanja lagi satu TESTIMONI SET CANTIK Shaklee. Jangan ingat set ni untuk akak-akak je, tapi ABAM SADO pun ambik tau.. Tak percaya..??? Bacaaa testimoni ni.. Beliau ambil ESP, Vitamin C dan Vitamin E..."Borak punya borak, rupanya dia dah makan ESP hampir 3 bulan, Vitamin C dan Vitamin E. Sebelum tu muka dia teruk sangat, berjerawat banyak dan gelapppp.. Selepas ambil shaklee, jerawat dah segan nak tumbuh, muka sangat bersih dan cerahhh... (i is maluuuu rasa, sebab dia ni macam lebih kemas dari i)"


Fai pun ada beberapa orang customer lelaki yang sentiasa repeat order 3 vitamin ni.. Hmm, kalau tak besttt takkan lah abam2 sado ni repeat order kan..??Fai Nardir
KEY COORDINATOR JULY'15 (8 points)
I'm more than willing to help
Contact No: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015