Lagi TESTIMONI SET CANTIK SHAKLEE: Sebelum tu muka dia teruk sangat, berjerawat banyak dan gelapppp.. Selepas ambil shaklee, jerawat dah segan nak tumbuh, muka sangat bersih dan cerahhh...

4:05 PM 0 Comments A+ a-

Meh nak belanja lagi satu TESTIMONI SET CANTIK Shaklee. Jangan ingat set ni untuk akak-akak je, tapi ABAM SADO pun ambik tau.. Tak percaya..??? Bacaaa testimoni ni.. Beliau ambil ESP, Vitamin C dan Vitamin E...



"Borak punya borak, rupanya dia dah makan ESP hampir 3 bulan, Vitamin C dan Vitamin E. Sebelum tu muka dia teruk sangat, berjerawat banyak dan gelapppp.. Selepas ambil shaklee, jerawat dah segan nak tumbuh, muka sangat bersih dan cerahhh... (i is maluuuu rasa, sebab dia ni macam lebih kemas dari i)"


Fai pun ada beberapa orang customer lelaki yang sentiasa repeat order 3 vitamin ni.. Hmm, kalau tak besttt takkan lah abam2 sado ni repeat order kan..??







Fai Nardir
KEY COORDINATOR JULY'15 (8 points)
I'm more than willing to help
Contact No: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

Work at Home Mom. Fulltime Shaklee Independent Distributor Founder Project Shaklee Team (PST)