TESTIMONI SET CANTIK SHAKLEE: Dulu "ireng" sangat... Sekarang cantikkkk berseri..

3:57 PM 0 Comments A+ a-

Hari ni fai nak share testimoni "anak" Shaklee Fai si Halimahtus Saadiah tentang REAL LIFE TESTIMONI beliau sendiri. 2011 memang nampak sangat kulit beliau GELAP, kusam.. Tapi sekarang, dah makin cantikkk, putih, bersih... Jom baca perkongsian beliau








Nampakkk banyakk sgt perbezaan masa zaman belajar dgn zaman kahwin (kecualikan tang perut yerr,,,sbb sekarang dah 7bulan lebih hehe)
.
Ok ape yg halimah nak sentuh tang kulit tu...ohh mak aii,masa belajar rasa 'ireng' sgt...(ireng tu dalam bahasa jawa membawa erti gelap)
.

Masa dulu mmg tak amek pot langsung bab2 kulit ni,apa yg halimah tau pakai krim pelembap,sarung tudung terus jalan...hehe!

.
Ireng satu hal,masa ni kulit muka penuh dgn jerawat yg kecil2,kalau time period konfirm2 jerawat naik bak cendawan tumbuh.sana sinun sesuka hati dia nak tumbuh.ada masa terpaksa tekan jerawat tu tak bagi dia tumbuh..hehe!
.
Sekarang alhamdulillah dah bertemu dgn produk supplement yg hebat boleh merawat luar dan dalam.Apa yg halimah guna dan tak pernah miss ialah ;
.
✔minuman ESP
✔Vitamin C
✔Bcomplex
✔Collagen Powder
✔Vitamin E utk masker
.
Aduhhh,banyaknyaaaa??hehe mula2 je rasa mcm banyak dah lama2 ehh aku sgt memerlukan ini,memerlukan itu.
.
Seriusly apa yg halimah nak cakap nampak beza kalau halimah tak amalkan dgn amalkan especially ESP tu...kalau termiss minum mmg rasa lain.





tu dia perkongsian dari Halimah... 



Nak CANTIKKK, kena SABARRR.. InshaaAllah pasti manisss hasilnya. Beliau nak dapat cantikkk macam sekarang ni bukan makan sehari dua dah terusss nampak cantik, putih berseri... NO NO NO... paling cepat, sekurang-kurangnya ambil masa 90-120 hari untuk vitamin yang kita makan tu betul-betul meresappp ke dalam badan dan beri efek "cantikkk".. InshaaAllah...

.
Dulu Fai pun macam halimah ni, banyakkk jerawat kat muka. Alhamdulillah sejak konsisten Shaklee jerawat pun malu-malu nak tumbuh. BONUSnya, nampak 9 tahun LEBIH MUDA dari usia sebenar. Syukur diberikan kesihatan yang terbaik...








Fai Nardir 
KEY COORDINATOR JULY'15 (8 points) 
I'm more than willing to help 
Contact No: 019-7428120 
Email: nnurfairuz@gmail.com

Work at Home Mom. Fulltime Shaklee Independent Distributor Founder Project Shaklee Team (PST)