Bekas Kuih Raya "recycle"

8:30 AM 1 Comments A+ a-

Sekejap je dah seminggu kita beraya kan..?? Entri hari ini masih lagi berkisar tentang raya... Korang jangan terkejut jika beraya di rumah Fai, korang dihidangkan dengan bekas-bekas "terpakai" ini.. Hihi.. Tahun ni beraya guna bekas recycle je. Luar je nampak MEALSHAKE, PERFORMANCE DRINK, CINCH dengan ESP. Tapi dalamnya semua berisi kerepek. Senang sebab bekas ni tahan lasak. Kalau budak-budak datang beraya, diorang baling macam mana pun bekas tu tetap mantain cun. Cuma isi dalamnya je lah yang "hancur" sedikit. Hihihi... Fai label siap-siap atas penutup tu, senang oarang yang nak makan dah tahu apa isi dalamnya... (>___<)








Fai Nardir
KEY COORDINATOR JULY'15 (8 points)
I'm more than willing to help
Contact No: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

Work at Home Mom. Fulltime Shaklee Independent Distributor Founder Project Shaklee Team (PST)

1 comments:

Write comments
aizamia3
AUTHOR
July 25, 2015 at 10:20 PM delete

Senang.. jimat.. biarlah orang nak kata apa.. yang penting isi dalamnya sedap.. ;)

psstt: dkt Muar je.. x jauh.. tapi kalau part pulut periuk kera tu dkt rumah family Melaka.. cuma tahun ni akak tak dpt bwk balik PJ.. jadi takdelah dalam list open house..

Reply
avatar