6 manfaat "Grape seed Oil" di dalam Vitamin E Shaklee yang sangat MENGUJAKAN..!!

Ada yang sedia maklum bahawa Vitamin E Shaklee telah DITINGKATKAN FORMULANYA. Dalam bahasa mudah paham, Vitamin E Shaklee sekarang ini telah DITAMBAH dengan kandungan GRAPE SEED OIL... Hmmm kenapa agaknya Saintis Shaklee menambah Grape Seed Oil di dalam kandungan Vitamin E Shaklee ini ya..???KENAPA GRAPE SEED OIL? 


  1. Sebabnya dalam Minyak Biji Anggur terdapat Oligomeric Proantho Cyanidin(OPC) yang LEBIH TULEN berbanding kumpulan fitonutrien yang lain.
  2. OPC pula merupakan ANTI PENGOKSIDAAN YANG PALING BERKESAN dan mampu melindungi tisu-tisu daripada pelbagai kecederaan pengosidaan. 
  3. OPC juga adalah 50 kali ganda lebih kuat daripada Vitamin E dan 20 KALI GANDA LEBIH KUAT DARI VITAMIN C. 
  4. OPC berfungsi memusnahkan ‘radikal bebas’ yang boleh memusnahkan badan manusia. Dalam erti kata lain, OPC inilah yang bertindak MEMBANTU MENGATASI MASALAH KANSER bagi mereka yang sedang mengalami masalah penyakit kanser atau bertindak sebagai benteng daripada serangan penyakit yang ditakuti itu.
  5. Di samping itu, OPC yang amat kaya dengan protein terutamanya kalogen serta lebih kuat dari Vitamin E (50 kali ganda) dan C (20 kali ganda) menjadikannya sebagai makanan yang paling baik terhadap pembentukan sel dan tisu. 
  6. Sekaligus ia juga baik untuk AWET MUDA dan tentunya sangat baik untuk memelihara KECANTIKAN.


Wahhhhhh, patutlah para saintis Shaklee tambah kandungan Grape seed oil ini dalam Vitamin E.. Untuk meningkatkan lagi keberkesanana Vitamin E tersebut. Yang besttttnya, walaupun KUALTI BERTAMBAH tetapi harga masih sama.. wahhh...!!! Sesiapa yang masih belum cuba Vitamin E Shaklee ini, anda wajibbb cuba. Rasai sendiri kelainannya...


Fai Nardir
KEY COORDINATOR JULY'15 (8 points)
I'm more than willing to help
Contact No: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

You Might Also Like

0 comments