10 Sebab Kenapa Anda Perlu Mendaftar Keahlian dengan Shaklee

Alhamdulillah Fai dah pun 4 tahun dengan Shaklee. Dulu Shaklee cuma SIDE INCOME sahaja, TETAPI kini... Bonus bulanan yang Fai terima dari Shaklee telah menjadi PENDAPATAN UTAMA KELUARGA. Syukur ditemukan dengan Syarikat yang ADIL, dan produk yang SANGAT  BERKUALITI... Anda WAJIB baca 10 sebab kenapa anda perlu mendaftar keahlian dengan Shaklee... Dan sebab-sebab ini jugalah yang buat Fai masih setiaaaa dengan Shaklee (>___<)1. Pihak syarikat telah mengeluarkan sebanyak RM26 BILION untuk berkongsi tentang produk Shaklee.

2. Pasaran Shaklee di Malaysia telah berkembang 1000% dalam tempoh 5 tahun lalu.

3. Shaklee merupakan Syarikat NUTRISI PERTAMA di Amerika Syarikat.

4. PERBEZAAN Shaklee : 
              SELAMAT - 100,000 ujian kualiti setiap tahun
              BERKESAN - USD 300 juta untuk penyelidikan
              SEMULAJADI 
5. LANDMARK STUDY menunjukkan orang yang mengambil makanan tambahan Shaklee mempunyai kesihatan yang LEBIH BAIK daripada orang yang mengambil cuma SATU multivitamin sahaja atau tidak mengambil makanan tambahan langsung. 


6. Shaklee telah berkembang ke 9 NEGARA, dan mendekati 1/2 daripada penduduk dunia.7. Penghargaan daripada BRANDLAUREATE pada 2014/15 sebagai JENAMA TERBAIK MLM dalam industri nutrisi.

8. "Shaklee Cares" ->> Mendekati kanak-kanak yang kurang bernasib baik dengan memberi sokongan pemakanan.

9. Perjalanan Insentif (insentive trips)  termasuk Jepun , Australia , Sepanyol, Portugal , Itali, Switzerland , Perancis , United Kingdom dan United States.

10. Syarikat PERTAMA di DUNIA yang mendapat iklim pensijilan neutral (CLIMATE NEUTRAL CERTIFICATION) dan mengimbangi pelepasan Karbon Oksida.


Ini cuma senarai secara AM sahaja.. Entri lain, Fai akan kongsikan FAEDAH dari segi INSENTIF BONUS jika anda mendaftar keahlian dengan Shaklee. Lebih daripada 3 jenis BONUS yang anda akan dapat tau. Memang bestttt..!!! 

FAI NARDIR
KEY COORDINATOR JULAI'15 (8points)
I'm more than willing to help
Email: nnurfairuz@gmail.com

You Might Also Like

0 comments