Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Friday, June 19, 2015

SHAKLEE YES PROGRAM : From Zero to Hero #3

Sabtu lepas Fai berkesempatan menghadiri kelas di Faizland Training Centre. Kelas di bawah kumpulan Wonder Mummy yang diasaskan oleh Master Dila. Beliau ni boleh dikatakan "adik beradik" Shaklee Fai la. Satu Mak yang sama. Hihi... Fai juga dijemput sebagai "speaker" undangan pada hari tersebut. Sekadar berkongsi serba sedikit ilmu marketing yang Fai tahu. Semoga semua yang hadir pada hari tersebut mendapat manfaatnya. Kelas ni memang besttt, banyakkk yang Fai belajar. Belajar tentang produk, belajar tips marketing, belajar cara consult customer. InshaaAllah ada kelapangan memang akan join lagi...


Master Dila dengan tajuknya YES Shaklee

Nampak tak si Adam tengah berdiri kat depan pentas tu.. hihi...


Cik Pau berkongsi tentang Tips Marketing ->> Pukau Customer


Ini yang BESTnya Shaklee.. Pergi ke kelas tetapi tidak perlu tinggalkan anak di rumah...

Seronok Adam main dengan kawan dalam kids room FTC
 
Seaman ringkas untuk menghilangkan ngantuk.. Fai pun baru 1st time tahu tentang senaman si Tommy ni....Bergambar sebelum pulang... Tengoklah muka CERIA kami, hihihi...Dapat cenderamata dari Master Dilla..


10 sebab anda perlu katakan YES ShakleeFai Nardir
KEY COORDINATOR JULY'15 (8 points)
I'm more than willing to help
Contact No: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015