Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Thursday, June 11, 2015

Shaklee National Conference, BIGGEST Event of the YEAR (Part 2)

Disebabkan hari pertama sampai dah lewat petang.. Hari kedua baru lah kitorang sempat "meround" keliling hotel. Hihi... Adam tak nak bergambar, sibuk nak berjalan je. Banyak gambar ibu je la. Hehehe...Tengok la Si Adam tu dah tak sabar nak makan. Hihi..Kawasan ballroom hotel.. Memang cantikkk...Adam sibuk tarik tangan ajak jalan.. Posing sekejap pun dia tak nak...Pasti ada kisah si KUDA EMAS ni kan..?? Agaknya macam kisah Si Tanggang tu ke?Tak sah kalau tak bergambar di sini.. Hihi..

Kalau tak kerana Shaklee, memang tak merasalah kami nak bermalam ni Palace of The Golden Horses ni.. Ni baru percutian dalam negara. InshaaAllah NEXT YEAR Fai akan fight untuk percutian ke California Amerika Syarikat pula...


Fai Nardir
KEY COORDINATOR JULY'15 (8 points)
I'm more than willing to help
Contact No: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015