Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Thursday, June 11, 2015

Shaklee National Conference, BIGGEST Event of the YEAR (Part 1)

Alhamdulilah.. Tahun ke-DUA kami berdua layak sertai Shaklee National Conference. TRIP PERCUMA 5 Bintang tajaan sepenuhnya oleh Shaklee di Palace of The Golden Horses. TAJAAN ni bernilai dalam RM3000++ tau... Memang besttttt... Trip ni sebagai REWARD dari pihak Syarikat ke atas kami. Ianya juga berkat hasil USAHA KERAS sepanjang tahun. Penginapan percuma ini selama 3 hari 2 malam, 5-7 Jun 2015..

Petang Jumaat tu kami sampai hotel dalam pukul 6 petang. Sebab pagi tu ada majlis tunang adik Fai di Kluang. Lepas majlis baru gerak ke Palace of The Golden Horses.. Masuk je dalam bilik, ada SURPRISE dari Shaklee. Atas katil ada 2 kotak Shaklee Collagen Powder. Fai lah yang paling sukaaaa.. boleh la "melaram" Raya nanti. hehehe...


Jom layan gambar...
Surprise GIFT : Shaklee Collagen Powder

Gambar bawah ni adalah "isi" goodies bag...Bestttt goodies bag ni, FREE 4 Sachet Shaklee Collagen Powder, Shaklee Car Sticker, Shaklee Roadtax Sticker, Shaker, Voucher RM50 untuk pembelian produk Shaklee..

Untuk Star Award Achiever pula, dapat extra gift... Kami diberi "GOLD" pin khas untuk dipakai ketika NC berlangsung... Dan untuk NC qualifier pula, kami diberi CASH RM200 untuk meal allowance sepanjang National Conference berlangsung selama 2 hari (6-7 Jun)..
Ni baru cerita hari PERTAMA.. tunggu cerita untuk hari kedua dan ketiga pula ye... hihi..Fai Nardir
KEY COORDINATOR JULY'15 (8 points)
I'm more than willing to help
Contact No: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015