Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Tuesday, June 2, 2015

Promosi Shaklee Jun 2015 | Khas untuk anda yang nak CANTIK BERSERI di Hari Raya

Shaklee ni macam tahu-tahu je kan, nak Raya ni semuaaa pakat nak cantik berseri.. Bestttt  promosi Jun ni, Vitamin Kecantikan ->>> VITAMIN C dan VITAMIN E.. Khas untuk yang nakkk transform cantik menjelang raya... Haa inilah masanya bagi korang yang masih tak pernah lagi cuba vitamin cantik Shaklee. Wajibbb cuba sekarang... kerana ramaiiii yang dah berpuas hati dengan kesannya.... Takkan nak tengok orang lain jer nampak cantik, ye tak..??

Yang dah pernah cubaaa memang tak teragak-agak terusss je order 2-3 botol VITAMIN C dan VITAMIN E ni... Kesannnya memang lah tersangat besttt... Percayalah..


 

Fai Nardir
I'm more than willing to help
Contact No: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015