Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Friday, June 19, 2015

JANGAN BELI ESP Shaklee..!!!

JANGAN BELI ESP..!!! Jangan beli ESP Shaklee sekiranya anda sudah mempunyai sumber PROTEIN TERBAIK. 

JANGAN BELI ESP : 
  • Jika anda TIDAK mempunyai JERAGAT.
  • Jika anda SENTIASA BERTENAGA dari pagi hingga malam.
  • Jika anda sudah MEMPUNYAI KULIT YANG CANTIK, TANPA PARUT dan sudah GLOWING.
  • Jika anda telah memiliki RAMBUT DAN KUKU yang sihat.
  • Jika anda TIDAK PERNAH MIGRAIN  atau TERTEKAN,
  • Jika anda sudah KURUS!


  

IHSAN GOOGLE
Setiap kali Ramadhan, Fai memang standby awal-awal 2 tin ESP ni.... Kenapa banyak sangat sampai 2 tin..?? Sebab kami suami isteri minum ESP ni 2 kali sehari, ketika bersahur dan berbuka puasa. Kalau setin tu setengah bulan je dah habisss... Hihi... ESP ni bukan untuk tambah tenaga ketika berpuasa je... BONUSnya, kulit GEBU dan BERSERI menjelang Syawal... InshaaAllah...


Kami sudah berESP.. Anda bila lagi..??
Fai Nardir
KEY COORDINATOR JULY'15 (8 points)
I'm more than willing to help
Contact No: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015