Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Thursday, May 21, 2015

Testimoni Vivix: Nampak jauhhh LEBIH MUDA dan BERSERI-SERI dari dulu..

Biar gambar berbicara.. Cewahhh. Hihi.. Nampak sangat kan perbezaan sebelum dan selepas. Selepas beliau KONSISTEN dengan ESP dan VIVIX‬, beliau nampak lebih mudaa, lebih BERSERI-SERI, glowinggg... Tak rugi investtt BESAR untuk cantik dengan Shaklee. Sebab bukan cantik luaran sahaja, TETAPI cantik dalaman.

ESP ni PROTEIN. Protein ni makanan sel. Bila sel cukup makan, sel akan jadi kebih SIHAT. Ia amat penting untuk penukaran sel lama dengan sel BARU. Bila sel-sel lama semuanya dah bertukar, inilah hasilnya.. Kulit muka lebih GLOWING dan BERSERI-SERI..


Vivix pula adalah "tonik anti penuaan" Shaklee. Kandungan ‪‎RESVERATROL yang tinggi dalam vivix mampu menjadikan kita AWET MUDA dan nampak lebih muda dari usia sebenar..

Antara fungsi Vivix adalah Memperbaiki DNA. Setiap hari, tubuh kita mengalami kerosakan DNA (salah satunya akibat radikal bebas) yang menyebabkan proses penuaan terjadi begitu cepat. Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh kita dan melambatkan proses tersebut.Haa, amacam..?? Takkan tak nak cantik berseri-seri macam akak ni..?? Takkan nak tengok beliau sorang je nampak glowing dan awet muda..??Fai Nardir 
KEY COORDINATOR MEI'15 (8 points) 
I'm more than willing to help 
Contact No: 019-7428120 
Email: nnurfairuz@gmail.com

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015