Shaklee bukan penyebab kematian beliau.. Sesungguhnya ajal maut di tangan tuhan...

7:00 PM 0 Comments A+ a-

Perkongsian dari rakan Shaklee Fai berkaitan isu kematian seorang pelajar yang dikatakan berkaitan dengan produk Shaklee.


Saya nak ucap takziah dan melahirkan rasa simpati jika ada yang menuduh produk Shaklee sebagai penyebab kematian dan timbulnya penyakit-penyakit lain. 

Saya rasa tak adil nak menyalahkan produk kalau takdirnya memang sudah sampai ajal. Beraninya nak lawan kuasa Allah. Kalau tak ambil produk Shaklee adakah umurnya masih panjang? Itu semua perancangan Allah bukan hak manusia nak campuri urusan hidup dan mati. 




Kalau betul produk Shaklee merbahaya, dah lama pupus semua SID dan customer. Bukan yang di Malaysia jer... Pengguna di USA mati dulu dah sebab Shaklee bermula sejak tahun 1956 di sana.



FB beliau di SINI



Fai pun dah bertahun-tahun makan produk Shaklee ni. Sejak tahun 2011 lagi. Dari sebelum mengandung, tengah mengandung, menyusukan Adam sampai lah sekarang. Alhamdulillah kesihatan semakin bertambah baik. Fai pun dah pernah buat health check up, dan resukt menunjukkan kesan POSITIF, body age Fai 18 tahun.. 9 tahun lebih muda dari usia sebenar. Bermakna sel-sel dalam badan SIHAT dan ENERGETIC macam kita ni berusia 18 tahun. Tak rasa tua... Sebab tu lah agaknya Fai ni jarang rasa penat.. Cuma kalau "overdose" buat kerja tu memang la kepenatan. Nama pun manusia, lumrah la. Betul tak?


Tak kenal maka tak cinta..

Fai dan keluarga memang dah JATUH CINTA dengan Shaklee, kerana kami yakin kesemua produknya SELAMAT, SEMULAJADI dan BERKESAN...





Fai Nardir
KEY COORDINATOR MEI'15 (8 points)
I'm more than willing to help
Contact No: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

Work at Home Mom. Fulltime Shaklee Independent Distributor Founder Project Shaklee Team (PST)