Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Monday, May 4, 2015

Promosi Hebat Mei 2015

Untuk anda yang ternanti-nantikan Promosi Mei Shaklee.

Untuk Kesihatan Jantung:
Phytocol-St
OmegaGuard

Untuk Kesihatan Optimum Kanak-Kanak:
Vitalea for Children


Ada lagi yang lebih bestttt...

Dapatkan sebotol Vitalea PERCUMA apabila anda membeli mana-mana vitamin dan mendaftar keahlian Shaklee. Promosi ini adalah sempena menyambut ULANGTAHUN yang ke-100 MULTIVITAMIN PERTAMA di DUNIA iaitu Vitalea Shaklee.

Bagaimana caranya:
#1. Daftar keahlian berharga RM79.50
#2. Beli mana-mana vitamin Shaklee, hatta yang paling murahhhh sekalipun

dan anda layakkkk mendapat sebotol VITALEA secara PERCUMA..Fai Nardir
KEY COORDINATOR APRIL'15 (8 points)
I'm more than willing to help
Contact No: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015