Private Session #2

1:17 PM 1 Comments A+ a-

Malam tadi ada buat private session dengan anak cucu Project Millionaire Team tentang program BARU Shaklee iaitu YES Program..




Buat secara santai je kat rumah Fai. Slide pun tengok kat laptop je. Hihi... Lepas ni nampak gayanya mummy kena lah beli projector dengan whiteboard. Senang nak conteng-conteng...

Sesekali jumpa anak cucu macam ni memang besttt... Bukan cerita tentang Shaklee je. Macam-macam topik keluar.. pasal kuih raya, pasal tempahan manik di baju, pasal kahwin la.. cerita kahwin ni sebab ada sorang dalam gambar ni masih anak dara lagi. hihihi...

Semoga apa yang disampaikan semalam dapat dimanfaatkan sepenuhnya. Gunakan apa yang Shaklee tawarkan ini untuk kita bantu lebih ramaiiiii orang di luar sana. Banyakkk lagi sebenarnya kehidupan di luar sana yang kita masih belum "sentuh". Teruskan berkongsi tentang Shaklee... Kerana masih ramaiii lagi yang tidak tahu apa itu SHAKLEE..



# dapat msg dari seorang anak Fai yang join private session semalam.. Be;iau update, hari ni ada 2 orang yang nak register ahli bawah beliau... Alhamdulillah... Fai tumpang happy. Sebab itu lah upline Fai, mama Cery selalu pesan kena rajinkan diri ke kelas. sebab dalam kelas kita saling menyebarkan cas-cas positif. bila jumpa sesama sideline kita rasa happy. perasaaan happy itulah yang menjadi MAGNET untuk menarik orang sukaaa dengan kita...
 




Fai Nardir
KEY COORDINATOR MEI'15 (8 points)
I'm more than willing to help
Contact No: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

Work at Home Mom. Fulltime Shaklee Independent Distributor Founder Project Shaklee Team (PST)

1 comments:

Write comments
aishah nin
AUTHOR
May 20, 2015 at 9:57 PM delete

Hahaha! I like cite kawen2....hihi

Reply
avatar