Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Sunday, May 31, 2015

Peluang keDUA bermalam di hotel bertaraf 5 bintang..

Alhamdulillah.. Tahun ke-DUA kami berdua layak sertai Shaklee National Conference. TRIP PERCUMA 5 Bintang tajaan sepenuhnya oleh Shaklee. Penginapan 3 HARI DUA MALAM di Palace of The Golden Horses. TAJAAN ni bernilai dalam RM3000++ tau... Memang besttttt... Trip ni sebagai REWARD dari pihak Syarikat ke atas kami. Ianya juga berkat hasil USAHA KERAS kami sepanjang tahun.

Tahun lepas dapat tajaan sepenuhnya di Sunway Hotel Resort and Spa. Pengalaman PERTAMA Fai tidur hotel 5 bintang. Memang class, layanan tip top. Sangat-sangat puas hati.... Cerita penuh di SINI


Jom layan gambar... Invitation letter dari ShakleeNC kali ni dapat beg sandang pula. Satu untuk Fai, lagi satu untuk hubby. Last year dapat beg "balik kampung".. Hihi...Tak sabar nak pergi NC kali ni... Tak sabar nak jumpa anak cucu di KL...

Fai Nardir
Contact No: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com
“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015