Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Monday, May 4, 2015

Happy Anniversary "lapuk".. hihihi...

Entri ini sekadar sebagai kenangan untuk diri sendiri. Dah lamaaa dah ANNIVERSARY kitorang ni, tapi baru teringat nak upload. Entri basi dah ni. Hihihi.. Alhamdulillah 12 Mac 2011- 12 Mac 2015 genap 4 tahun kami berumahtangga. Semoga dipanjangkan jodoh kami sehingga ke syurga, dan dikurniakan zuriat yang soleh dan solehah yang sentiasa menjadi penyejuk mata kami...
Takde buat apa pun, potong kek je.. Unplanned. Hihi...
Fai Nardir
KEY COORDINATOR MEI'15 (8 points)
I'm more than willing to help
Contact No: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015