Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Wednesday, May 6, 2015

Adam, setahun 10 bulan...

Sekejap je adam dah setahun 10 bulan.. Alhamdulillah, Adam masih lagi FULLY BREASTFEED. Betullah anak yang fully breastfeed ni antibodi memang kuat. Yang Fai perasan, Adam kalau demam, cepat je kebah. Kalau kena ulcer, cepat je baik.. Pernah batuk dan selsema sekali je. Tu pun Fai cuma sapukan minyak bawang putih dan bagi secubit Nutriferon. Alhamdulillah Adam memang serasi dengan Nutriferon... Syukur, senang jaga si kecil ni. Ada je keletahnya yang buat ibu dengan papa ketawa. Cerita feveret Adam, UPIN IPIN. Hihihi... Bulan 7 nanti genap Adam dua tahun. Risau jugak nak wean off si Adam ni. Takut ibunya yang tak kuat... Hehehe... Korang ada tak petua untuk wean off anak?? Meh la share dengan Fai...Ibu kat toilet, dia senyap-senyap main bedak... Alahai anak...(coretan kisah peribadi sebagai kenangan untuk diri sendiri)Fai Nardir
KEY COORDINATOR MEI'15 (8 points)
I'm more than willing to help
Contact No: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015