Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Sunday, April 5, 2015

Si Bujang Ibu dah besar...

Hari ni dari pagi hujan renyai.. Cuaca pun sejukkk je. Nyaman..!! Hihi.. Pagi tadi breakfast kentang goreng je, favourite Adam Hussin. Suka betul Adam makan fries, habis 5 batang tadi. Hihi...
Aksi si bujang tolong ibu menumbuk kat dapur... Adam memang pantang bila nampak ibu nak menumbuk, cepattt je dia datang. Hihihi...Selamat berhujung minggu bagi yang bercuti hari ini (>___<)

Fai Nardir
KEY COORDINATOR APRIL'15 (9 points)
I'm more than willing to help
Contact No: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015