Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Wednesday, April 1, 2015

Promosi Paling Best April 2015Wahhhh... Menarik kan promosi bulan ni.. Sangat sesuai untuk anda yang nak cantikkkk berseri,  nak DIET, nak DETOX hati..Jom tengok apa fungsi setiap vitamin ini..LESITIN:

Sekilas fakta: Lecithin dinamakan "pengemulsi semulajadi" kerana ia mempunyai kesan melekat pada lemak. Dalam bahasa mudahnya, ia menjadikan lemak kita tu terapung di dalam darah dan seterusnya mencegah lemak dari melekat pada dinding membrane.. Lecitin tidak boleh dihasilkan oleh badan tetapi ianya sangat diperlukan oleh badan.

Tetapi Lecithin bukan sekadar pengemulsi semulajadi ya..banyakkk lagi RAHSIAAA lecithin yang anda perlu tahu.. Klik di bawah :-)

13 Rahsia Lecithin yang Anda Perlu TahuGLA COMPLEX:

GLA Complex Shaklee menggabungkan khasiat minyak borage, yang mengandungi asid gamma linolenik (GLA), asid linoleik (LA), minyak bunga matahari dan vitamin E.

Gla Complex Shaklee ni kebiasaannya digunakan untuk regulate kitaran haid, simptom PMS, sakit kepala, untuk mereka yang menopause dan juga untuk kesuburan... 
Selain itu, GLA Complex Shaklee ini AMAT BAGUS untuk SKIN TEXTURE, SKIN REPAIR dan buat SKIN GLOWING... 
 
 

DTX COMPLEX:

Shaklee DTX™ Complex mengandungi campuran proprietari pelbagai ekstrak aktif daripada milk thistle, schizandra, dandelion, cendawan reishi, kunyit dan articok.
  • Digunakan secara tradisional sebagai tonik hati*

CINCH SHAKE:

Kekalkan kepejalan otot dan pastikan anda sentiasa kenyang dan selesa dengan Cinch® Shake Mix yang sungguh lazat dan berkhasiat tatkala anda menurunkan berat badan.
  • Padat dengan protein agar anda sentiasa berasa kenyang dan selesa
  • Tinggi serat, iaitu enam gram bagi setiap sajian3 PILIHAN SET UNTUK ANDA:


Fai Nardir 
KEY COORDINATOR APRIL'15 (9 points)
I'm more than willing to help 
Contact No: 019-7428120 
Email: nnurfairuz@gmail.com

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015