Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Tuesday, April 28, 2015

Makan Supplement Diet TAPI Masih Laparrr.....

Ada di kalangan customer Fai yang mengadu, kenapa masih lapar selepas makan supplement diet ni?? Rasa asyik nak mengunyah je.. Macam mana saya nak diet kalau asyik rasa lapar je.. Perkara ini biasanya terjadi kepada customer yang baru PERTAMA KALI makan supplement. Lapar itu tandanya BADAN KEKURANGAN NUTRISI... 

Fungsi supplement adalah untuk mengisi "kekosongan" nutrisi dalam badan. Jadi, apabila supplement ini dapat "detect" mana-mana kawasan yang lompong, badan akan bagi kita signal to EAT because body need this and that... Jadi jangan risau jika anda rasa nafsu makan semakin menjadi-jadi. Nanti akan sampai satu masa, bila badan anda dah cukup nutrisi, tengok makanan pun kita akan rasa tak lalu nak makan. Dengan syarat perlu KONSISTEN makan vitamin setiap hari..


Inginkan konsultasi mengenai untuk diet?  Feel free to contact Fai...


FAI NARDIR 
Senior Coordinator April'15 (6 points)
I'm more than willing to help
Email: nnurfairuz@gmail.comNo comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015