Makan Supplement Diet TAPI Masih Laparrr.....

8:01 AM 0 Comments A+ a-

Ada di kalangan customer Fai yang mengadu, kenapa masih lapar selepas makan supplement diet ni?? Rasa asyik nak mengunyah je.. Macam mana saya nak diet kalau asyik rasa lapar je.. Perkara ini biasanya terjadi kepada customer yang baru PERTAMA KALI makan supplement. Lapar itu tandanya BADAN KEKURANGAN NUTRISI... 

Fungsi supplement adalah untuk mengisi "kekosongan" nutrisi dalam badan. Jadi, apabila supplement ini dapat "detect" mana-mana kawasan yang lompong, badan akan bagi kita signal to EAT because body need this and that... Jadi jangan risau jika anda rasa nafsu makan semakin menjadi-jadi. Nanti akan sampai satu masa, bila badan anda dah cukup nutrisi, tengok makanan pun kita akan rasa tak lalu nak makan. Dengan syarat perlu KONSISTEN makan vitamin setiap hari..






Inginkan konsultasi mengenai untuk diet?  Feel free to contact Fai...






FAI NARDIR 
Senior Coordinator April'15 (6 points)
I'm more than willing to help
Email: nnurfairuz@gmail.com



Work at Home Mom. Fulltime Shaklee Independent Distributor Founder Project Shaklee Team (PST)