Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Wednesday, April 29, 2015

Last Day BEST Price Cinch Shake... Rugiii kalau tak dapatkannya.....

Sepanjang Fai join Shaklee pada tahun 2011... Inilah KALI PERTAMA Shaklee mengadakan PROMOSI CINCH SHAKE. Bukan senang tau nak tunggu Promosi Cinch Shake ni. Sekali promosi, BELI 3 PERCUMA 1 pula tu... Boleh jimattt sehingga RM200+++ Majoriti customer yang dah pernah consume Cinch Shake ni semuaaa order 1-2 set terusss. Sebab jimattt banyakkk. Kalau yang on DIET, sebulan boleh habis 2 tin... Beli satu set, 2 bulan je dah habisss. Hihi...

Jom baca apa kata mereka yang dahhh cuba Cinch Shake Shaklee ni..


Fai pun dah cuba Cinch Shake ni. Fai minum perisa CAFFE LATTE.. Sedapppp... Baunya wangiiii. Belum buka tutup dah terbau aroma lattenya. Rasa?? Rasa MOCHA ala-ala Starbucks. Memang sedapppp... Sekarang ni setiap pagi Fai bancuhkan Cinch Latte ni untuk husband, campur dengan susu tepung...Anda yang nak DIET, apa kata cuba Cinch Shake ni.. 

KENAPA??

Kerana CINCH berfungsi MENGHALANG KEHILANGAN OTOT disamping MELINDUNGI METABOLISMA dan MENINGKATKAN KEHILANGAN LEMAK ->>> Tanpa kesan diet YO-YO


Cinch Shake ini juga mengandungi LEUCINE.. Apa itu leucine..??

LEUCINE ni berfungsi untuk membakar lemak dan dalam masa yang sama memelihara OTOT. Memang rugiii kalau tak beli Cinch Shake sementara tengah promosi ni. Jimatttt berganda-ganda.. Tinggal sehari je lagi tau... Hihi..
FAI NARDIR
SENIOR COORDINATOR APRIL'15 (6 points)
I'm more than willing to help
Email: nnurfairuz@gmail.com

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015