Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Wednesday, April 22, 2015

Jom sama-sama cantik menjelang Raya..

Lebih kurang 2 bulan lagi nak raya... Masa raya ni lah kita semua nak kelihatan CANTIK.. Betul tak?? Sama juga macam Fai...Fai juga kalau boleh Syawal nanti nak kelihatan cantik berseri-seri. Hihihi.. Lumrah perempuan memang la macam tu kan.. Takde perempuan yang tak nak nampak cantikkk. Apa pun, cantik tu SUBJEKTIF. Cantik tu juga satu Anugerah dari Ilahi. Kita sepatutnya bersyukur dengan apa yang dikurniakanNya.. Jagalah apa yang telah dikurniakan ini sebaiknya...
 


Misi sama-sama cantik menjelang raya dengan customer. Hihi...Okey, cerita tentang cantik ni.. Fai pun baru je mula KONSISTEN makan GLA COMPLEX, sebab tengok muka macam dah nak naik jerawat balik. Tapi takde lah jerawat besar. Jerawat-jerawat halus. Eeee, tak suka tau.. Maka gigih lah setiap malam telan 2 biji Gla Complex ni. Hihi.. Nak cantik, nak nampak glowing raya nanti... Bukan makan hari ni, esok dah terus hilang jerawat-jerawat tu semua. Kena SABAR, KONSISTEN makan setiap hari. Barulah dapat hasil yang kita nakkk... InshaaAllah...
Ada yang nak join misi cantik menjelang raya? Jom join Fai sekali. Hihi...

Fai Nardir
SENIOR COORDINATOR APRIL'15 (6 points)
I'm more than willing to help
Contact No: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015