Jom sama-sama cantik menjelang Raya..

3:45 PM 0 Comments A+ a-

Lebih kurang 2 bulan lagi nak raya... Masa raya ni lah kita semua nak kelihatan CANTIK.. Betul tak?? Sama juga macam Fai...Fai juga kalau boleh Syawal nanti nak kelihatan cantik berseri-seri. Hihihi.. Lumrah perempuan memang la macam tu kan.. Takde perempuan yang tak nak nampak cantikkk. Apa pun, cantik tu SUBJEKTIF. Cantik tu juga satu Anugerah dari Ilahi. Kita sepatutnya bersyukur dengan apa yang dikurniakanNya.. Jagalah apa yang telah dikurniakan ini sebaiknya...
 


Misi sama-sama cantik menjelang raya dengan customer. Hihi...



Okey, cerita tentang cantik ni.. Fai pun baru je mula KONSISTEN makan GLA COMPLEX, sebab tengok muka macam dah nak naik jerawat balik. Tapi takde lah jerawat besar. Jerawat-jerawat halus. Eeee, tak suka tau.. Maka gigih lah setiap malam telan 2 biji Gla Complex ni. Hihi.. Nak cantik, nak nampak glowing raya nanti... Bukan makan hari ni, esok dah terus hilang jerawat-jerawat tu semua. Kena SABAR, KONSISTEN makan setiap hari. Barulah dapat hasil yang kita nakkk... InshaaAllah...




Ada yang nak join misi cantik menjelang raya? Jom join Fai sekali. Hihi...





Fai Nardir
SENIOR COORDINATOR APRIL'15 (6 points)
I'm more than willing to help
Contact No: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

Work at Home Mom. Fulltime Shaklee Independent Distributor Founder Project Shaklee Team (PST)