Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Thursday, April 23, 2015

Allah Maha Memberi, Maha Kaya.. Mintalah yang Terbesarrr sekali denganNya

Allah Maha Memberi, Maha Kaya.. Sesungguhnya tiada daya dan kekuatan melainkan dengan kekuasaanNya yang Maha Tinggi Lagi Maha Agung. Sangat terkesan dengan kata-kata Habib Ali Zaenal Abidin "ketika meminta dengan Allah, jangan minta yang kecil-kecil TETAPI mintalah yang TERBESAR SEKALI! Jangan dilihat kelayakan kita untuk menerima, sebaliknya lihatlah pada kelayakan Allah Yang Maha Memberi." 

Kita ni manusia sangat lemah, kita tak punya apa-apa tanpa belas ihsan dariNya..
Fai Nardir
SENIOR COORDINATOR APRIL'15 (6 points)
i'm more than willing to help

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015