Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Wednesday, March 4, 2015

PROMOSI MAC: ESP Beli 6 PERCUMA 1

Promosi Mac, ESP beli 6 PERCUMA 1.. Promosi yang ditunggu-tunggu kerana hanya ditawarkan setahun sekali sahaja... Sure bulan ni ramaiii yang CANTIKKK GEBUSSS dengan ESP. Yelah, sementara tengah promosi ni semua pakat mandi lulur dengan ESP. hihihi...
.
.
Apa yang MENARIK tentang ESP..?? Satu tong ESP (850g) dihasilkan daripada 30kg kacang soya. Mampu ke kita nak proses sendiri 30kg kacang soya tu..?? Hihi... Kalau Fai, memang tak mampu la. Mana nak layan si Adam tu lagi... Alternatifnya, beli je ESP ni. Murahhh, jimat masa dan DIJAMIN kebekesanannya...
.
.
.
.

MENAKJUBKAN satu hidangan ESP bersamaan 2x ganda daging, 4x ganda telur dan 12x ganda susu..

 Banyakkkk lagi yang bestttt tentang ESP ni yang korang perlu tahu.. dan ianya akan buat korang sendiri rasa nakkkk minum ESP ni... Fai share NEXT entri ya (>____<)
 


Fai Nardir
Key Coordinator March'15 (9 points)
I'm more than willing to help
Contact No: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015