Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Friday, March 6, 2015

Penawar Gastrik dengan ESP Shaklee..

Bagaimana ESP boleh membantu anda dalam mengatasi masalah gastrik..??

>> ESP kaya dengan kacang soya terpilih yang BERSIFAT ALKALI dan mampu meNEUTRALkan lebihan ASID HIDROLIK yang dirembeskan oleh kalenjar perut pengidap gastrik.
.
.
>> Antara punca gastrik adalah kerana masalah pencernaan yang tidak sempurna. Kandungan PROTEIN yang TINGGI oleh ESP membantu sistem pencernaan untuk BEKERJA DENGAN BAIK kerana sistem pencernaan kita mula bekerja bila wujudnya protein dalam perut.
.
.
>> NUTRIEN yang ada dalam ESP membantu MEMBINA SEL-SEL BARU untuk menggantikan sel-sel lama yang sudah rosak akibat hakisan bila berlaku pencernaan. Kerana hakisan ini juga adalah salah satu punca gastrik terjadi. 

Fai Nardir
KEY COORDINATOR MARCH'15 (9 points)
I'm more than willing to help
Contact No: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015