Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Tuesday, March 31, 2015

Faizworld Training Centre, Seksyen 9, Bangi...

PERTAMA kali Fai ke Faizworld Training Centre (FTC) ni pada 27 Januari 2015.. Senang sangat nak cari FTC ni. Hihi... Tapi je Faizworld Training Center di Google Maps, keluar lah alamat FTC ni..

FTC ni sangat selesa untuk training room. Besarr.. Cukup dengan facilities... Fai sukaaa warna backgroundnya iaitu HIJAU terang. Memang mood tu lain macam. Hihi...


Yang bestttnya, FTC ni lengkap dengan SURAU, TANDAS dan juga KIDS ROOM. Yang bawa anak memang suka la kan sebab anak-anak boleh bermain-main di Kids Room ni sementara ibu mereka menghadiri kelas..

Antara gambar yang sempat Fai snap di FTC..


Kids Room nampak luas dengan adanya cermin besar di dinding

Sesi bergambar selepas kelas... Nampak tak warna Hijau kat dinding tu.. cantikkk kan?
Faizworld Training Centre

 "Kalau nak sewa, boleh hubungi:

Faizworld Training Centre
D-12-3, Pragon Point 2,
Seksyen 9, Jalan Medan PB5
43650, Bandar Baru Bangi
Emel : training_course@faizworld.com
Tel : 0389289799
 

Berikan sokongan penuh anda dengan klik
LIKE Page FB :https://www.facebook.com/faizworldtrainingcentre
FOLLOW IG http://instagram.com/faizworld_tc
Fai Nardir 
KEY COORDINATOR APRIL'15 (9 points) 
I'm more than willing to help 
Contact No: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015