Shaklee, SATU-SATUnya Syarikat Makanan Tambahan yang menjalankan PENYELIDIKAN SAINTIFIK terhadap kesemuaaa produknya...

KENAPA ANDA PERLU PILIH SHAKLEE..???

Kerana Shaklee adalah SATU-SATUnya Syarikat Makanan Tambahan yang menjalankan PENYELIDIKAN SAINTIFIK terhadap kesemuaaa produknya...


Di Shaklee, PENYELIDIKAN SAINTIFIK telah menjadi sebahagian daripada STRATEGI KORPORAT kami selama lebih daripada 30 tahun. Komitmen kami dalam menjalankan penyelidikan saintifik dan klinikal inilah yang memBEZAkan Shaklee daripada persaingan dan telah melahirkan lebih 100 LAPORAN SAINTIFIK - diterbitkan untuk jurnal saintifik bagi rujukan para saintis yang mengiktiraf produk kami SELAMAT digunakan dan BERKESAN..
 
 
Tahukah anda?
 
Untuk menjaga KUALITI dan STANDARD produk, Shaklee telah membelanjakan sebanyak $250 JUTA dalam PENYELIDIKAN dan PEMBANGUNAN produk...
 
 
 
 
 
Info yang fai dapat dari kelas Basic - untuk produk makanan tambahan ni, kalau tak buat ujian klinikal pun takpe. tak "wajib"... TETAPI disebabkan Shaklee amat mementingkan KUALITI PRODUK, setiappp produk wajibbb menjalani UJIAN KLINIKAL sebelum dipasarkan... Ujian Klinikal ni pula dijalankan oleh 70 orang para saintis dari Shaklee sendiri tau.. 
 
Betapa Shaklee betul2 nakkk jaga KUALITI PRODUK, siap ada saintis sendiri lagi... 
 
 
Ade ke produk makanan tambahan lain yang buat macam Shaklee ni..?? Ade ke syarikat makanan tambahan yang buat ujian klinikal atas setiap produk sebelum dipasarkan macam Shaklee..??
 
Sebab tu lah Fai memang tak ragu2 dengan Shaklee... 
 
100% SELAMAT, BERKESAN dan SEMULAJADI...Fai Nardir
Senior Coordinator Februari'15 (6pts)
I'm more than willing to help
Contact No: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

You Might Also Like

1 comments