Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Monday, February 23, 2015

Shaklee, SATU-SATUnya Syarikat Makanan Tambahan yang menjalankan PENYELIDIKAN SAINTIFIK terhadap kesemuaaa produknya...

KENAPA ANDA PERLU PILIH SHAKLEE..???

Kerana Shaklee adalah SATU-SATUnya Syarikat Makanan Tambahan yang menjalankan PENYELIDIKAN SAINTIFIK terhadap kesemuaaa produknya...


Di Shaklee, PENYELIDIKAN SAINTIFIK telah menjadi sebahagian daripada STRATEGI KORPORAT kami selama lebih daripada 30 tahun. Komitmen kami dalam menjalankan penyelidikan saintifik dan klinikal inilah yang memBEZAkan Shaklee daripada persaingan dan telah melahirkan lebih 100 LAPORAN SAINTIFIK - diterbitkan untuk jurnal saintifik bagi rujukan para saintis yang mengiktiraf produk kami SELAMAT digunakan dan BERKESAN..
 
 
Tahukah anda?
 
Untuk menjaga KUALITI dan STANDARD produk, Shaklee telah membelanjakan sebanyak $250 JUTA dalam PENYELIDIKAN dan PEMBANGUNAN produk...
 
 
 
 
 
Info yang fai dapat dari kelas Basic - untuk produk makanan tambahan ni, kalau tak buat ujian klinikal pun takpe. tak "wajib"... TETAPI disebabkan Shaklee amat mementingkan KUALITI PRODUK, setiappp produk wajibbb menjalani UJIAN KLINIKAL sebelum dipasarkan... Ujian Klinikal ni pula dijalankan oleh 70 orang para saintis dari Shaklee sendiri tau.. 
 
Betapa Shaklee betul2 nakkk jaga KUALITI PRODUK, siap ada saintis sendiri lagi... 
 
 
Ade ke produk makanan tambahan lain yang buat macam Shaklee ni..?? Ade ke syarikat makanan tambahan yang buat ujian klinikal atas setiap produk sebelum dipasarkan macam Shaklee..??
 
Sebab tu lah Fai memang tak ragu2 dengan Shaklee... 
 
100% SELAMAT, BERKESAN dan SEMULAJADI...Fai Nardir
Senior Coordinator Februari'15 (6pts)
I'm more than willing to help
Contact No: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

1 comment:

IMaH said...

Susah nak cari laksa yang betul2 sedap dekat area selangor ni. Dkt shah Alam ada satu tmpt yg imah suka. dkt seksyen 18. Mmg blh layan..yg dkt bangi ni xpnh try lg. Nanti kalau pergi sana blhla singgah

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015