Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Tuesday, February 10, 2015

PMT Bangkit #1 (dari hati ke hati)

Alhamdulillah 7 Februari lepas selesai sudah internal kelas dengan anak cucu cicit PMT (Project Millionaire Team).. Kelas kali ini lebih banyak sharing tentang pengalaman dan cabaran yang mereka dah lalui sepanjang join Shaklee dari bergelar distributor sehingga mereka menjadi leader (mak) kepada anak cucu mereka sendiri..


Kami semua pernah mengalami phasa "kejatuhan".... dan sedikit demi sedikit kami sama-sama mengumpul kekuatan untuk BANGKIT semula membantu anak cucu yang lain. Semoga apa yang dikongsikan tempoh hari dapat menyuntik semangat semua warga PMT yang hadir..Usaha dan amalan rohani perlu seimbang.. Jangan toleh ke belakang. PAST IS PAST... Jadikan masa silam kita sebagai pengajaran untuk jadi yang LEBIH BAIK dan CEMERLANG di masa hadapan. Mak/Mentor cuma bantu 5% sahaja, selebihnya diri kita sendiri yang tentukan...
Fai Nardir
Senior Coordinator Februari'15 (6pts)
I'm more than willing to help
Contact No: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015