Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Monday, February 23, 2015

Instant Shawl, Denai Boutique

Fai memang dah lama cari instant shawl ni. Sebab senang nak pakai bila ada anak kecik. Hihi.. Hari tu jalan-jalan ke IOI Mall Putrajaya, secara "tak sengaja" termasuk la DENAI BOUTIQUE ni. Mulanya saje je nak cuba instant shawl Denai ni. Bila dah cuba, terusss JATUH CINTA.. Hubby pun cakap Fai pakai instant shawl ni cantik.. Alahaiii... Terpaksa lah beli dua helai. Hihihi...
Memang senanngggg sangat nak menggayakan instant shawl ni..  Sekejap je dah siap.. Lepas ni boleh la beli warna lain pula. Hihi...
InshaaAllah Mac nanti nak belikan anak cucu instant shawl ni untuk reward diorang.. (^___^)
Fai Nardir
Senior Coordinator Februari'15 (6pts)
I'm more than willing to help
Contact No: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015