Pengedar Sah Shaklee di Pasir Gudang, Johor. Mula terjebak dengan Shaklee sejak tahun 2011. Terdapat pelbagai supplement yang ditawarkan, antaranya seperti Set Berpantang Shaklee, Set Mengandung Shaklee, Set Kecantikan Shaklee, Set Awet Muda Shaklee, Set Kesihatan Optimum Shaklee, Set Sendi Shaklee, Set Jantung Sihat Shaklee dan berbagai-bagai lagi mengikut keperluan anda..

Apa jua yang ditawarkan dalam blog ini adalah bersifat peribadi dan tidak terlibat dengan mana-mana pihak syarikat. Harap Maklum.

Friday, February 27, 2015

Anggur Hebat, Muscadine Grape... yang terkandung dalam Vivix Shaklee..

Kenapa dikatakan hebat?? Kerana MUSCADINE GRAPE ini adalah anggur "liar" yang mempunyai 20 KROMOSOM.. dan kerana pasangan tambahan kromosom ini, ia menyediakan lebih banyak faedah kesihatan, TINGKATKAN SISTEM IMUN dan ANTIOKSIDAN yang lebih tinggi.


MENAKJUBKAN saiz Anggur Muscadine ini adalah sebesar BOLA GOLF. Kerana pertumbuhan alam sekitarnya yang unik, memerlukan cahaya matahari yang kuat menjadikan ia mengandungi banyakkk POLIFENOL dan RESVERATROL..

Anggur Muscadine juga mengandungi ASID ELLAGIK dalam kepekatan yang tinggi, satu PHYTO-NUTRIENT yang tidak dijumpai di dalam anggur jenis lain dan telah menunjukkan mempunyai ciri-ciri MENGHENTIKAN KIMIA PENYEBAB KANSER, anti-virus dan anti-bakteria.


Untuk pengidap kanser, boleh cuba Vivix sebagai satu ikhtiar kita memberhentikan sel kanser daripada merebak.. InshaaAllah.....* yang mana belum tahu, Anggur Muscadine ni antara 4 kandungan utama dalam VIVIX... teringat masa pergi kelas nutrisi dulu, Celine Nutritionist Shaklee bagitahu anggur muscadine ni SANGAT TAHAN LASAK. Katanya, kalau hutan tu terbakar dengan api yang sangat marak sekalipun.. Anggur Muscadine ni langsung tidak berubah bentuk atau sifat. Mantain macam tu je...

Subhanallah, betapa hebatnya ciptaanNya.....Fai Nardir
Senior Coordinator Februari'15 (6pts)
I'm more than willing to help
Contact No: 019-7428120
Email: nnurfairuz@gmail.com

No comments:

“Apa saja yang Allah anugerahkan kepada manusia berupa rahmat, maka tiada sesuatupun yang dapat menahannya; dan apa jua yang ditahan oleh Allah maka tidak ada sesuatupun yang dapat melepaskannya sesudah itu. Dan (ingatlah) Dialah sahaja yang Maha Berkuasa, lagi Maha Bijaksana.” (Surah Fathir:2)

Copyright to FAI NARDIR
Designed by UMIESUEstudio 2015